21
Aprilie
2020
|
12:37
Europe/Bucharest

Pentru etichetarea soluţiilor şi a gelurilor dezinfectante de igienizare a mâinilor aveți nevoie de imprimanta potrivită

În acest articol, Jacob Kallergis, manager în cadrul echipei de product management pentru gama ColorWorks la Epson Europe, explică de ce soluțiile de imprimare a etichetelor pentru volume de print variabile au un rol foarte important în distribuția acestor produse.

Acești dezinfectanți ajung de obicei în containere mari și apoi trebuie mutați în recipiente mai mici, pentru distribuția pe scară largă. Recipientele mici trebuie să fie etichetate. Gelurile dezinfectante conțin etanol sau izopropanol și alte substanțe chimice și nu pot fi distribuite decât dacă au etichetarea corespunzătoare, cum ar fi pictograma corectă cu privire la conținut periculos, dar și alte informații precum codul lotului.

Comandarea acestor etichete de la furnizori externi poate dura mult și poate fi costisitoare, mai ales atunci când multe companii sunt închise sau nu funcționează în totalitate.

Este foarte important ca procesul etichetării să nu încetinească distribuția dezinfectanţilor și acesta este un bun exemplu în care capacitatea de a tipări in-house etichete pentru volume de print variabile oferă un răspuns la acestor provocări.

Imprimantele pentru etichete color, destinate unor volume de print variabile, precum Epson ColorWorks C3500, sunt ideale pentru a satisface aceste nevoi. ColorWorks C3500 este un model de imprimantă potrivit pentru tipărirea de serii mici și medii de etichete și poate imprima câteva mii de etichete pe zi. Este ușor de utilizat și este livrat cu un software intuitiv de tipărire a etichetelor.

Software-ul vă permite să creați rapid o etichetă la dimensiunile dorite, cu toate informațiile pe care trebuie să le includeți. Imprimanta foloseşte cerneală pigment DuraBrite care oferă printuri foarte rezistente. Atunci când sunt combinate cu material pe bază de PE, etichetele tipărite sunt conforme cu standardul BS 5609. Acest lucru înseamnă că etichetele sunt suficient de rezistente, astfel încât, chiar dacă conținutul flaconului vine în contact cu acestea, informațiile vor putea fi citite în continuare.

În acest fel, imprimarea etichetelor în volume de print variabile poate oferi o soluție rapidă și simplă la provocarea cu care se confruntă mulți furnizori de bunuri şi servicii, astfel încât distribuitorii de bunuri şi consumabile critice să poată tipări atunci când doresc, atât cât doresc și sӑ rămânӑ pe deplin în conformitate cu standardele cerute.

Pentru mai multe informații, vizitați www.epson.ro/colorworks