26
januari
2015
|
11:12
Europe/Amsterdam

PhotosBenelux en Paul Hotz officiële resellers Epson SureLab SL-D700 en D7 Studio

Samenvatting
Epson heeft distributeurs PhotosBenelux en Paul Hotz geselecteerd als officiële resellers van de Epson SureLab SL-D700 en D7 Studio. PhotosBenelux zal exclusief de Nederlandse markt vertegenwoordigen en Paul Hotz de Belgische markt. De keuze viel op deze verkooppartners vanwege hun hoge kwaliteit dienstverlening, professionele technische ondersteuning en vermogen tot het leveren van maatwerk.

Epson heeft de distributeurs PhotosBenelux en Paul Hotz geselecteerd als officiële resellers van de Epson SureLab SL-D700 en D7 Studio. PhotosBenelux zal exclusief de Nederlandse markt vertegenwoordigen en Paul Hotz zal dit voor de Belgische markt doen. De keuze viel op deze verkooppartners vanwege hun bewezen hoge kwaliteit dienstverlening, de professionele technische ondersteuning en hun vermogen tot het leveren van maatwerk.

Epson Surelab
De SureLab D7 Studio is een schaalbare en flexibele fotoprint-oplossing voor copy shops, retailketens en fotowinkels. Deze commerciële fotoprinter kan geheel worden aangepast aan de eisen van klanten en kan op de winkelvloer worden gebruikt als een zelfbedieningsterminal voor fotoafdrukken of als microlab voor fotoproductie achter de toonbank. Het microlab bevat de nieuwe SureLab SL-D700-printer, die ook als zelfstandig product kan worden gekocht. De SureLab D7 Studio kan hoogwaardige foto's, panoramische afbeeldingen, leporello's en kaarten afdrukken op talloze media, waaronder glanzende en zijdeglanzende media en matte media op papierbasis, vanaf 102 tot 210 mm breed en vanaf 89 tot 1000 mm lang.

Henk Geesink, Sales Manager Pro Graphics Nordics & BeNeLux bij Epson Europe zegt: “De SureLab D7 Studio is een op maat gemaakte en schaalbare oplossing voor het afdrukken van foto’s. Bij een dergelijk flexibel product, zoek je flexibele verkooppartners, die het verlenen van service hoog in het vaandel dragen en die in staat zijn om rekening te houden met de specifieke behoeften van de eindgebruikers. Die partners hebben wij gevonden in PhotosBenelux en Paul Hotz. Hun bewezen staat van dienst in de professionele fotosector geeft ons het vertrouwen dat onze producten optimaal ondersteund worden en hun uitgebreide kennis van zaken garandeert maatwerk dat precies aansluit op de individuele behoeften van klanten.”

Over Paul Hotz
Paul Hotz is importeur van fotoapparatuur en distributiekanaal voor de professionele fotograaf en de foto- en video retailers in België. Paul Hotz begon 77 jaar geleden als een familiebedrijf en is nu onderdeel van de De Beukelaer groep. Binnen deze groep werkt men nog altijd met dezelfde familie-instelling, waarbij service en nauw contact met de eindgebruiker centraal staan. Dankzij een zeer breed assortiment, dat zowel studio- als laboratoriumapparatuur omvat, kan Paul Hotz in vrijwel elke behoefte voorzien. De technisch hooggekwalificeerde medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en de juiste oplossing voor elke behoefte te vinden. www.hotz.be

Over PhotosBenelux                                                                                                       PhotosBenelux heeft een breed aanbod voor de professionele fotograaf en is officieel distributeur van de merken Epson, Rodenstock, Nanukcase, Swivi en Vivitar. PhotosBenelux kan bogen op jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis en is voor ondernemers een betrouwbare en toegankelijke handelspartner voor een langdurige zakelijke relatie. Daartoe investeert PhotoBenelux voortdurend in zichzelf, de producten en de logistiek, zonder de uitmuntende dienstverlening uit het oog te verliezen. www.photosbenelux.nl