Høvik,
24
Oktober
2018
|
13:17
Europe/Amsterdam

Presise og pålitelige tekniske storformatskrivere på inngangsnivå

SureColor SC-T3400 og SC-T5400 - profesjonelle, tekniske skrivere med lav total eierkostnad

Epson lanserer to profesjonelle, tekniske skrivere på inngangsnivå: 24-tommeren SureColor SC-T3400 (skrivebord og gulvstående) og 36-tommeren SureColor SC-T5400 (gulvstående). Modellene utfyller den tidligere lanseringen av lavkostnadsskriverne SC-T3100 og SC-T5100, og betyr at Epson nå tilbyr et komplett utvalg av tekniske skrivere for å møte behovene til profesjonelle tjenester i en rekke bransjer.

Enten du skriver ut CAD-, bygnings- eller konstruksjonstegninger eller GIS, så gir skriverne deg fantastiske utskrifter, hver gang. Hvis du er ingeniør eller arkitekt eller jobber med topografi, bystyring eller studier av territorier, er behovet for å skrive ut nøyaktig, presist, pålitelig og detaljert ytterst viktig. SC-T3400 og SC-T5400 er utformet for å oppfylle behovene til fagfolk som bygger omdømmet sitt på levering av perfekte utskrifter, hver gang.

- Teknologien fokuserer på å gjøre deg mer produktiv. Enten du produserer svært detaljerte CAD-tegninger, fantastiske reklameplakater eller iøynefallende POS, så vil skriverne alltid imponere. Produktiviteten forsterkes ytterligere av blekkpatronene (110 ml og 350 ml) og UltraChrome XD2-blekk i fire farger som er flekk- og vannavstøtende. SureColor SC-T3400 og SC-T5400 er utformet for bedrifter som verdsetter presisjon og pålitelighet. Med imponerende totale eierkostnader er skriverne utformet for fagfolk som ønsker å øke produktiviteten og kreativiteten. Vi er glade for å ha bygget videre på Epsons rike arv på dette området, og forbedrer et allerede omfattende utvalg av tekniske skrivere. Ved å bygge videre på Epsons teknologi for å levere førsteklasses utskriftsytelse passer de sømløst inn på de fleste arbeidsplasser og lar brukere skrive ut trådløst fra nettbrett og smarttelefoner, sier Kai Olsen i Epson Norge.

Mer om SureColor SC-T3400 og SC-T5400

Dette lille utvalget av funksjoner illustrerer hvordan vi kan hjelpe bransjefolk til å operere på et høyere nivå:  

 • Brukervennlig– Selv når du er borte fra skrivebordet, sørger en serie med intuitive apper og brukervennlige funksjoner for problemfri utskrift.
 • Arbeidsflyt– Integreres sømløst inn i din eksisterende arbeidsflyt.
 • Utskrift uten kanter– Heldekkende utskrift uten kanter er tilgjengelig når dette er valgt (kun rull)
 • Driftssikkerhet– Selv sporadiske brukere kan forvente konsekvent utskriftskvalitet. Unik dyseverfisiseringsteknologi (NVT) bidrar til å forhindre feilutskrift.
 • Papirholder– Fanger opp papir etter utskrift.
 • Dette blekket renner ikke– Alle utskriftene er flekk- og vannavstøtende. Få dyp svartfarge og skarpe, tette linjer.
 • Direkteutskrift fra USB– Du kan skrive ut fra en USB-minnepenn eller andre lagringsenheter.
 • Papirkjerne –2- og 3-tommers kjerne følger med i esken.
 • Produktivitet –Støtter ruller opptil en maksimal diameter på 170 mm.
 • 4,3-tommers berøringsskjerm –Enkel å bruke, selv når du er borte fra skrivebordet.
 • Enkelt oppsett– Kom i gang raskt da alt er klart i esken.

SureColor SC-T3400, SC-T3400N (uten stativ) og SC-T5400 er i salg til flg. anbefalte utsalgspriser eks. mva: kr 16.559, 15.135 og 19.880.

Om Epson

Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, klokker og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg, og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har over 76 000 ansatte fordelt på 87 selskaper rundt om i verden og er en stolt stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

 https://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1 830 ansatte, og hadde en omsetning på 1,7 milliarder euro i regnskapsåret 2017. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050 

http://eco.epson.com/