08
Decembrie
2020
|
17:34
Europe/Bucharest

Regulament concurs Epson – Simply having a wonderful Epson time

Vrei să câștigi un Kit Epson pentru amintiri de pus în ramă? Înscrie-te la concursul Epson, care durează până pe 09 decembrie 2020, ora 23:59, pe pagina de Facebook Epson România. Tot ce trebuie să faci este să lași într-un comentariu la postarea de concurs o poză cu cea mai plăcută amintire a ta de Sărbători, apoi să aștepți tragerea la sorți, care are loc pe 10 decembrie, cu ajutorul unui soft specializat, în prezența unui notar. 

 

Ne găsești aici: https://www.facebook.com/RoEpson/ 

 

Succes! 

 

Tragerea la sorți 

1. Înscrierea începe pe 8 decembrie 2020 și se desfășoară online. 

2. Pentru a se înscrie în tragerea la sorți, participanții trebuie să comenteze la postarea de concurs cu o poză cu cea mai plăcută amintire de Sărbători. Vor fi desemnați 3 câștigători. 

Cei 3 câștigători vor fi aleși în mod aleatoriu, joi, pe 10 decembrie. Cei 3 câștigători vor fi contactați online și rugați să ne trimită datele în mesaj privat în maximum 24 de ore. În cazul în care câștigătorii nu pot fi găsiți de promotor își vor pierde dreptul de revendicare a premiului, iar acesta îi va fi destinat unui câștigător alternativ, selectat și contactat în aceeași modalitate. 

3. Prin înscrierea la această tragere la sorți, participanții își exprimă acordul ca numele lor să fie făcut publice pe Facebook, Instagram sau LinkedIn și pe website-ul Epson, în cazul în care vor fi câștigători la tragerii la sorți. 

4. Se permite o singură înscriere de persoană. 

 

Premiul 

5. Cei trei câștigători vor primi câte un Kit Epson ce conține: hanorac Simply having a wonderful Epson time, o ramă foto cu fotografia câștigătoare printată, o agendă Epson, o sticlă metalică. Premiul va fi livrat în termen de 30 de zile de la data tragerii la sorți și anunțarea câștigătorilor, la adresa furnizată de acesta. 

6. Pentru a fi eligibil să vă înscrieți în această tragere la sorți, trebuie să aveți acces la internet și un cont de e-mail valid. 

7. Costurile auxiliare și cheltuielile asociate premiilor nu vor fi acoperite de organizator, iar câștigătorii își asumă suportarea lor. 

8. Premiul tragerii la sorți nu poate fi transferat către altcineva și nu există posibilitatea achitării unei contravalori sub formă cash sau credit a premiului, în întregime sau parțial. Epson își rezervă dreptul să înlocuiască în orice moment premiul cu altul de natură similară și/sau de valoare egală sau mai mare cu a celui inițial. 

9. Tragerea la sorți este deschisă spre înscriere persoanelor cu vârsta de cel puțin 18 ani, cu reședința în România. 

10. Prin înscrierea în această tragere la sorți, vă exprimați acordul: 

a. să respectați aceste termene și condiții; 

b. că toate informațiile introduse în chestionar sunt reale, originale, actuale și conforme celor mai valide informații pe care le dețineți. 

11. Toate deciziile vor fi definitive și obligatorii și nu va exista o corespondenţă ulterioară. 

12. Epson își rezervă dreptul de a verifica eligibilitatea tuturor participanților și poate, la discreția sa exclusivă, să descalifice orice participant care nu îndeplinește cerințele de eligibilitate. 

13. În cazurile în care premiul reprezintă un bun impozabil, achitarea taxelor aferente intră în responsabilitatea destinatarului. 

 

Restricții 

14. Angajații Epson, ai societății-mamă, ai filialelor și alte părți implicate în vreun fel în dezvoltarea, producția sau distribuirea acestei promoții, precum și rudele de gradul I ale acestora (soț/soție, părinți, frați, copii) și colocatari ai acestor angajați și/sau autori nu sunt eligibili să participe la această tragere la sorți. 

15. Înscrierile prin intermediul unor interpuși sau terți vor fi invalidate.  16. Epson nu își asumă responsabilitatea pentru nicio înscriere eronată sau neînregistrată până la data și ora finalizării înscrierilor, indiferent de motiv. Dovada expedierii nu se va echivala ca dovadă a recepționării.  17. Nu veți fi eligibil să vă înscrieți dacă: 

a. aveți vârsta sub 18 ani 

b. nu sunteți rezident al României 

c. nu sunteți de acord cu acești Termeni 

 

Date cu caracter personal 18. Promotorul va folosi orice date transmise de participanți numai în scopul derulării promoției, cu excepția cazului în care se prevede altfel. Prin participarea la această promoție, toți participanții sunt de acord cu utilizarea de către Promotor a datelor cu caracter personal în scopul administrării acestei promoții, inclusiv partajarea numelui și/sau a conturilor social media cu alți participanți în cazul câștigării unui premiu și în orice alte scopuri pentru care participantul și-a dat consimțământul. Participanții vor găsi mai multe informații în Declarația de Informare privind confidențialitatea informațiilor – Social Media. 

19. Luați la cunoștință că furnizați informațiile dumneavoastră cu caracter personal companiei Epson și nu către Facebook sau LinkedIn. 

20. Datele personale dobândite în cadrul acestei trageri la sorți vor fi prelucrate în conformitate cu legile locale privind protecția datelor și cu politica de confidențialitate a promotorului. 

21. În orice moment, veți putea solicita promotorului să modifice, să actualizeze, să clarifice sau să elimine aceste date personale. 

 

 

 

Obligații 

22. Participanții sunt exclusiv responsabili pentru declararea și plata oricăror taxe aplicabile conform legilor în vigoare pentru orice premii primite de la Promotor. 

Altele 

23. Epson își rezervă dreptul de a anula sau modifica această tragere la sorți și acești Termeni fără notificare în caz de catastrofă, război, tulburări civile sau militare sau orice încălcare reală sau anticipată a oricărei legi sau reglementări aplicabile sau a oricărui alt eveniment în afara controlului Epson. Orice alte modificări ale tragerii la sorți vor fi comunicate participanților cât mai curând posibil prin intermediul Facebook sau LinkedIn.  24. Premiul tragerii nu este în niciun fel sponsorizat, promovat sau administrat de, sau în asociere cu Facebook sau LinkedIn.  25. Acești termeni și condiții sunt reglementați de legile țării în care aveți reședința și părțile se supun jurisdicției neexclusive a instanțelor din țara în care aveți reședința.