03
augustus
2015
|
14:40
Europe/Amsterdam

Reist u eind september af naar Brussel om Labelexpo 2015 bij te wonen?

Samenvatting
Epson praat u graag bij over de nieuwste digitale labelprinters en zal op stand 9A50 tijdens Labelexpo 2015 eveneens een aantal nieuwe producten onthullen.

29 september t/m 2 oktober 2015

Epson praat u graag bij over de nieuwste digitale labelprinters en zal op stand 9A50 tijdens Labelexpo 2015 eveneens een aantal nieuwe producten onthullen.

Epson biedt het grootste en meest diverse portfolio als het gaat om oplossingen voor het printen van labels. Van handzame labelprinters voor op kantoor, tot oplossingen voor industrie, de bouwwereld en detailhandel. En van gootformaat-printers tot UV- en water-based print- en drukpersoplossingen voor commerciële doeleinden. Iedere printer of drukpers wordt in zijn totaliteit ontwikkeld door Epson, van hardware en printkop, tot aan inkt en software.

Tijdens Labelexpo 2015 zullen onder andere de volgende oplossingen gedemonstreerd worden:

  • De SurePress L-6034VW digitale etikettendrukpers met Epson’s PrecisionCore-lineheads, LED-uitgeharde UV-inkt met digitale vernistechnologie en witte inkt voor duurzame en hoogwaardige etiketten.
  • De digitale zevenkleureninkjet-etikettendrukpers SurePress L-4033AW met witte inkt zorgt voor eenvoudige en efficiënte verwerking van hoogwaardige afdrukken in kleine oplagen.
  • Verschillende modellen uit de ColorWorks range: deze kleurenetikettenprinters zijn geschikt voor fabrieken, logistiek, detailhandel en gezondheidszorg.
  • De LabelWorks compacte, elektronische etikettenprinters voor duurzame etikettering in kantoren, magazijnen en fabrieken.
  • De Epson SureColor SC-S 162,6 cm grootformaatprinters, ontworpen voorcreatieve drukkers, specialistische sign makers en professionele drukkers van displays om hun serviceportfolio's uitbreiden.

Wilt u Epson's nieuwste ontwikkelingen voor digitale labelprinters zelf ervaren en er verder bespreken? Wij zetten graag een 1-op-1 gesprek met een van de Epson woordvoerders ter plaatse voor u op.

Bijgaand treft u ook het Engelstalige persbericht aan, waarin u meer informatie vindt over Epson’s focusproducten tijdens Labelexpo 2015.

Meer informatie is eveneens beschikbaar via: www.epson.eu/labelexpo

Hopelijk tot ziens op Labelexpo 2015!