Søborg,
11
November
2016
|
12:11
Europe/Amsterdam

RETTELSE: Forbrugerrådet Tænk har talt: Epson-printer er ’bedst i test’

Oversigt

Mere end 130 printere har været igennem en laboratorietest, hvor der bl.a. er stillet skarpt på blækspild, anskaffelsespris og måske det vigtigste af alt – anvendelsespris. Vinderen er fundet og det blev Epsons alsidige 4-i-1 printer Expression Premium XP-830.

Forbrugerrådet Tænk har netop udgivet deres oktober-magasin, hvor de blandt en masse forskellige produkter har testet printere under overskriften ”Billige printere med god blækøkonomi”. Vinderen af testen, hvor der samlet blev testet mere end 130 forskellige printere, blev Epsons Expression Premium XP-830. Den vinder på sin alsidighed, det lave blækspild, og den billige drift, der bl.a. skyldes, at man kan skifte den enkelte farvepatron ud, og derved ikke er nødsaget til at skifte hele farvepatronen ud, når en enkelt farve er løbet tør.

”Som forbruger kan man nemt blive fristet af den billige printer, når man står i butikken. Men faktum er, at de printere, der er billige at købe, ofte bliver dyre på lang sigt. De er nemlig dyre i drift, og prisen pr. udskrevet ark er derfor høj. Det er vigtigt at være opmærksom på, når man køber en ny printer,” forklarer Henrik Lindholm, Consumer Sales Manager i Epson Danmark.

Når man som forbruger skal vælge en printer, vil der ofte stå hvad prisen pr. tekstside er og hvad prisen pr. grafikside er. Ud fra den faktor kan man se, om printeren er dyr eller billig i drift, og dermed hvad der bedst kan svare sig på længere sigt.

”Vi er både glade og stolte over at vinde testen. Hos Epson investerer vi rigtig meget i at udvikle produkter i en ordentlig kvalitet, hvor forbrugeren får en god oplevelse hele vejen igennem,” siger Henrik Lindholm.

Læs mere om test-vinderen nedenfor.

For mere information, kontakt venligst:

Thomas Fog-Petersen, konsulent i Mannov, tlf. 2715 7093, mail tfp@mannov.dk

Om Epson Expression Premium XP-830 - testvinderen

Epson XP-830 er en 4-i-1 printer, der kan udskrive, scanne, kopiere og faxe. Den har indbygget Wi-Fi, så man kan udskrive trådløst fra sin computer, smartphone eller tablet og så udskriver den blanke og skarpe fotos i en enestående kvalitet. Med sin fleksibilitet er den ideel til den travle husholdning.