20
Iulie
2020
|
18:15
Europe/Bucharest

Запознайте се със Симона Декусеара, мениджър продажби, Epson Румъния и България

  1. Колко време работите в Epson и каква позиция заемате?

Присъединих се към екипа на Epson Румъния през 2005 г., като бях първият служител на компанията в страната, но работя с марката Epson повече от 20 години. Позицията, която заемам сега, е тази на Национален мениджър продажби в Epson Румъния & България.

  1. Какво най-много ви харесва в Epson?

Харесва ми връзката, която можеш да създадеш с хората. Много от колегите ми в Румъния и други страни са част от компанията в продължение на много години, но харесвам и динамиката, която добавя нови хора в екипа. Радвам се, че успях да събера решителен и успешен екип, заедно с когото се развихме забележително през годините.

  1. Защо избрахте да бъдете служител в Epson?

Иновация е ключовата дума, когато говорим за марката Epson, но стабилността също е важен компонент за компанията. Философията на Epson е обобщена в израза“monozukuri”, което се превежда като "изкуството и науката на производството", което означава специално внимание към детайлите, полезността, въздействието в живота на тези, които използват нашите продукти.

  1. За кои продукти на Epson отговаряте и как мислите, че те променят живота на хората или компаниите?

Координирам операциите в Румъния и България, както и работата на моите колеги в отделите за продажби, поддръжка и маркетинг, което означава, че се занимавам с практически всички продукти от портфолиото на Epson, предлагани на двата пазара. Надеждността на продукта и въздействието върху околната среда са много важни за нас и това ни кара да създадем иновативно оборудване, но в същото време устойчиво, рециклируемо и ефективно по отношение на консумацията на енергия и други ресурси.

  1. Кажете ни нещо за себе си, което не можем да видим във вашето CV.

Запалена съм по здравословното хранене, за това ежедневно чета и се интересувам от всичко, което засяга полезните храни и прилагам тези знания всеки ден, за себе си, семейството си и за колегите си (за тяхно огромно съжаление