20
Iulie
2020
|
18:05
Europe/Bucharest

Запознайте се с Ирина Злате, Sales Manager Transactional, Epson Румъния и България

  1. Колко време работите в Epson и каква позиция заемате?

Аз съм Sales Manager Transactional в Epson Румъния от януари 2018 г., но се занимавам с любимите потребителски продукти на Epson от август 2009 г.

  1. Какво най-много ви харесва в Epson?Накратко, хора и продукти. Когато казвам хора, имам предвид както моите колеги в Румъния, така и колегите от региона. Що се отнася до продуктите, мога да кажа, че съм щастлив клиент на Epson.
  2. Защо избрахте да бъдете служител в Epson?Защото това е компания, която вижда нещата и възможностите от много ъгли и държи на своите служители.
  3. За кои продукти на Epson отговаряте и как мислите, че те променят живота на хората или компаниите?Занимавам се с принтерите EcoTank още от пускането им през март 2012 г., както и с потребителски видео проектори (тези за домашно кино). Оборудването за печат е ефективно, тъй като принтерите са икономични и надеждни, а проекторите представляват бъдещето на домашното кино, защото чрез тях, потребителите получават собствено домашно кино.
  4. Кажете ни нещо за себе си, което не можем да видим във вашето CV.Мисля, че никога не бих споменала в автобиографията си, че съм гастроном :)