Bucureşti,
11
Octombrie
2018
|
14:41
Europe/Bucharest

Scanați până la 30 de fotografii în 30 de secunde cu noul scaner Epson FastFoto*

Amintirile foto și imaginile istorice pot fi scanate, retușate și distribuite facil prin câteva clicuri

Cum păstrați și distribuiți digital fotografiile importante pe care le aveți în format fizic? Ce faceți dacă aveți teancuri de albume foto și cutii pline cu sute de fotografii? Noul Epson FastFoto FF-680W vă oferă o soluție rapidă și ușoară.

Scanarea prin poziționare manuală a unei fotografii imprimate poate dura mult, deci a proceda astfel pentru sute de imagini este o sarcină complicată și greu de îndeplinit. Grație mecanismului de alimentare automat, scanerul FastFoto FF-680W oferă soluția optimă, deoarece poate scana până la 30 de fotografii în 30 de secunde 1 . Acesta scanează forme și dimensiuni diverse, precum fotografii standard, pătrate, panoramice și instant (tip polaroid), cu dimensiuni de la 9x13 cm și până la 21x91 cm (panoramice). În plus, inteligența artificială cu care este înzestrat îi permite să „știe” când este necesară scanarea pe față și pe spate a unei imagini și să surprindă astfel inclusiv notițele adăugate de mână pe spatele fotografiilor.

Cu ajutorul software-ului inclus, FastFoto FF-680W poate retușa mii de fotografii rapid și ușor. Puteți realiza editarea manuală a fotografiilor, dacă preferați, dar scanerul dispune de o suită de reglaje automate competente, de care vă puteți folosi pentru a vă asigura că toate imaginile sunt numai bune să fie distribuite imediat . Printre reglaje se numără decuparea, rotirea, revitalizarea culorilor fotografiilor deteriorate și ameliorarea luminozității, contrastului și coloraturii. De asemenea, există posibilitatea de a salva automat atât versiunea originală, cât și versiunea îmbunătățită a scanării, ceea ce este foarte util dacă doriți o copie de rezervă intactă.

Distribuirea și înmagazinarea fișierelor au fost, de asemenea, simplificate. Software-ul vă permite să selectați un tip de fișier adecvat necesităților dvs.: fotografii în format JPEG mici și ușor de distribuit sau fotografii în format TIFF pentru calitate maximă a imaginii. Software-ul FastFoto vă anticipează mișcările și nevoile, așa că vă permite inclusiv să diseminați imaginile prin e-mail și le și încarcă automat în spații cloud, precum Dropbox și Google Drive 2 .

Acest scaner multilateral poate fi utilizat și pentru alte sarcini, pe lângă cele foto; poate arhiva mai multe tipuri de documente, simple sau care au conținut pe ambele părți, la 45 ppm 3 , pe verticală până la dimensiuni de A4. Scanați și organizați documente importante și cu valoare emoțională, cum ar fi diplomele și atestările școlare, desenele copiilor, decupaje din ziar sau pur și simplu liste. Poate lucra și cu imagini panoramice, capacitate utilă pentru digitalizarea fotografiilor de grup făcute la școală. În plus, cu ajutorul software-ului OCR, documentele scanate pot fi editate în Word sau Excel, iar în fișierele PDF se pot căuta cuvinte-cheie.

Irina Zlate, Sales Manager - Transactional, sucursala Epson România, declară: „Fotografiile de familie, atât de prețioase, nu trebuie uitate în cutii prăfuite, ci păstrate și împărtășite cu familia și prietenii. Considerăm că digitalizarea acestor fotografii valoroase este unica soluție. Avem încredere că scanerul nostru FastFoto FF-680W poate simplifica acest proces chiar și în cazul celor mai ample colecții de fotografii de familie. Și poate că viteza este principala sa caracteristică, însă nu uitați că este o soluție completă, de la captura imaginii și până la editarea eficientă, înmagazinarea și distribuirea fișierelor.”

FastFoto FF-680W va fi prezentat la Photokina în septembrie 2018 și va fi disponibil din decembrie 2018.

Caracteristici cheie:

 • Scanați automat până la 30 de fotografii în 30 de secunde1.
 • Software-ul FastFoto simplifică și accelerează procesarea imaginilor cu următoarele reglaje automate: decupare, corecția poziției, rotire, revitalizarea culorilor estompate (fotografii vechi), optimizare (luminozitate, contrast și culoare), eliminarea efectului de ochi roșii.
 • Software-ul FastFoto vă permite să distribuiți imagini prin e-mail și să încărcați imagini direct în spații cloud, cum ar fi Dropbox și Google Drive2.
 • Wi-Fi
 • Detectează și captează automat notițele scrise de mână pe spatele fotografiilor
 • Scanați fotografii cu diverse forme și dimensiuni. Poate scana fotografii standard, pătrate, panoramice și instant, de la 9x13 cm și până la 21x91 cm (panoramice).
 • Software-ul FastFoto procesează fotografiile în loturi și salvează eficient imaginile, de exemplu, prin opțiunea de a salva doar o variantă retușată sau de a salva atât originalul, cât și varianta retușată
 • Alegeți un tip de fișier potrivit nevoilor dvs.: imagini în format JPEG mici și ușor de distribuit sau imagini în format TIFF pentru calitate maximă, cu o rezoluție optică de 600 dpi.
 • Arhivarea documentelor care au conținut pe una dintre fețe sau pe ambele, la 45 ppm3
 • de la pagini de ziar și desenele copiilor, până la chitanțe, diplome școlare importante, certificate de naștere, documente administrative.
 • Cu software-ul OCR, documentele scanate pot fi editate în Word sau Excel, iar în fișierele PDF se pot căuta cuvinte-cheie.
 • Protejați fotografii, ștampile sau documente fragile prin plasarea lor în interiorul foliei protectoare care vine la pachet, în modul de scanare lentă.

1/*. Pe baza vitezei medii, de la începutul alimentării până la ieșirea ultimei fotografii, scanându-se treizeci de fotografiiîn format 10 cm x 15 cm la 300 dpi în orientare orizontală. 2. Este necesară instalarea pe PC sau Mac a software-ului Epson FastFoto și/sau Epson ScanSmart inclus, pentru încărcarea imaginilor scanate în conturile de Google Drive și Dropbox. 3. Pe baza scanării documentelor cu dimensiune A4 la 300 dpi, alb-negru, cu tonuri de gri sau color. Viteaza de scanare variază în funcție de starea și caracteristicile rețelei.

Șablon

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 76.000 de angajaţi în 87 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

 https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050” 

http://eco.epson.com/