Stockholm,
04
Juli
2017
|
14:51
Europe/Amsterdam

Stand Out Stockholm

Bli inspirerad, uppdaterad och motiverad!

STAND OUT Photographic Forums ambition är att samla den fotografiska gemenskapen för att utbilda, inspirera och motivera. Lyssna på innovativa branschprofiler om deras erfarenhter, tips och råd. Utforska nya idéer för att skilja dig själv och ditt företag från mängden. Stand Out-eventet har också många ledande leverantörer inom fotografi på plats för att visa dig de senaste produkterna och lösningarna. Lär känna de olika varumärkena och träffa de mest kunniga i branschen. 

Epson är på plats för att visa upp de senaste teknikerna och möjligheterna med digitala utskrifter.

STAND OUT Stockholm äger rum onsdag 30 augusti på Skyddsrummet.

Läs mer här: www.standoutphotoforum.com

 

 

 

Om Epson

Epson är ett globalt ledande teknikföretag med målet att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, armbandsur och industrirobotar fokuserar företaget på att främja innovation och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik.

Epson-koncernen leds av Japan-baserade Seiko Epson Corporation och har över 76 000 anställda i 87 företag världen över. Epson är stolt över sina bidrag till de samhällen där man är verksam och över sina kontinuerliga insatser för att minska miljöpåverkan.

https://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baserat i Amsterdam, är koncernens regionala huvudkontor för Europa, Mellanöstern, Ryssland och Afrika. Epson Europe har 1 830 anställda och sålde för 1,7 miljarder euro under räkenskapsåret 2017. http://www.epson.se

Miljövision 2050 

http://eco.epson.com/