Vantaa,
02
lokakuu
2019
|
13:18
Europe/Helsinki

Epsonin uudet 12 värin suurkuvatulostimet tarjoavat poikkeuksellista laatua ja monikäyttöisyyttä

2.10.2019
Epson on julkistanut ensimmäiset 12 värin suurkokotulostimensa, jotka tarjoavat kaikkien aikojen laajimman, 99 % Pantone-alueesta kattavan värintoiston*.

SureColor SC-P7500 (24 tuumaa) ja SC-P9500 (44 tuumaa) ovat ihanteellisia taiteilijoille ja valokuvaajille, sillä ne tarjoavat luotettavan värien toiston ammattimaiseen vedostukseen ja nopeat läpimenoajat korkeiden volyymien tuotannossa. Kahta suurkokotulostinta täydentävät Epsonin uudet UltraChrome Pro12 -musteet. Niiden K3-tekniikka tulostaa molemmat mustat musteet samanaikaisesti ja niiden oranssi, vihreä ja violetti tarjoavat käyttäjälle huippuluokan väritarkkuuden.

Nämä kaksi P-sarjan mallia on kehitetty monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten ammattivalokuvaukseen ja taidetuotantoon, joissa edellytetään korkeinta tulostuslaatua täyttämään vaativien ostajien tarpeet. 12-väristen musteiden lisäksi Epsonin suunnittelemat edistyneet tulostuspäät sisältävät jopa 800 suutinta kullekin värille. Tämä mahdollistaa tarkan väripisteiden sijoittamisen ja eliminoi virhepainatukset.

Huippunopean tuotannon ja laadun yhdistämisestä vastaavat μTFP12-tulostuspään 300 dpi:n resoluutio ja 12 kanavaa. Kuvissa on myös pehmeät väriliu’ut ja tarkka pintarakenteen toisto. Syvemmät mustat saadaan aikaan mustaa väriä korostavalla pinnoitustekniikalla, joka tuottaa entistä vaikuttavammat ja dramaattisemmat tulosteet. Täydellistä luovaa vapautta arvostavat voivat tulostaa monenlaisille alustoille, sillä SC-P7500 (24 tuumaa) ja SC-P9500 (44 tuumaa) tukevat taidepapereita, kankaita, valokuvapaperia ja muita materiaaleja.

Pakkaus- ja sopimusvedostajille, joille tarkkuus on erityisen tärkeää, Epson on luonut uuden vedostuksen standardin. Värinmittaus-, tarkistus- ja korjaustekniikoiden avulla käyttäjät voivat työskennellä tehokkaammin ja varmemmin. Lisävarusteena saatava fotospektrometrillä varustettu SpectroProofer nopeuttaa ja tarkentaa värien mittauksia ja vedostuksen in-line-värinsäädin toimii täysin automaattisesti. 

Epson Europen ammattikäyttöön tarkoitettujen valokuvatulostinten tuotepäällikkö Marc Boehmer kertoo: ”Aidosti innovatiivisten tuotteiden luominen edellyttää asiakkaiden kuuntelua. Vain silloin saamme selville, mitä he todella tarvitsevat ja mitä he eivät tarvitse.Tällöin voimme kehittää tulostimia, joissa ei ole turhaa tekniikkaa ja keskittyä siihen, mikä on tärkeintä niitä päivittäin käyttäville. Siksi uskon, että olemme saavuttaneet jotain erityistä, joka vapauttaa käyttäjien luovuuden ja tarjoaa heille uusia potentiaalisia liiketoimintamahdollisuuksia.

Boehmer lisää ”12 värin valokuvatulostin on todellinen voimannäyte Epsonilta, siinä yhdistyvät huippuluokan tulostusnopeudet, vaikuttava tulostuslaatu ja käyttäjäystävällisyys. Kaikki on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhteen, koska tarjoamme koko paketin: tulostimen, musteet, tulostusmateriaalit, ohjelmistot ja tuen.”

SureColor SC-P7500 ja SC-P9500 ovat saatavilla joulukuusta 2019 alkaen.

 

 

*) PANTONE®-tuotemerkin omistaa Pantone LLC. 99 prosentin toistoalueen peitto käytettäessä täysin peittävää PANTONE FORMULA GUIDE -palettia ja Epson Proofing Paper White Semi-matte -paperia ja tulostettaessa Epson-tulostinohjaimella 2 400 × 1 200 dpi:n tarkkuudella aidolla Epson-musteella. PANTONE®-peitto voi vaihdella tulostettaessa muissa olosuhteissa.

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, jonka tavoitteena on yhdistää ihmiset, asiat ja informaatio alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikkojensa avulla. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 85 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 81 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja jatkuvaan työhön ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

http://global.epson.com/

 

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 830 henkilöä ja sen myynti vuonna 2017 oli 1,7 miljardia euroa. epson.eu

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/