Høvik,
04
Juli
2019
|
09:25
Europe/Amsterdam

Svein Edward Wilberg skal sette ytterligere fart på projektorsalget

Markedsleder med vekstambisjoner

Svein Edward Wilberg skal bidra til at Epsons soleklare lederposisjon i det norske projektormarkedet styrkes ytterligere.

Epson solgte klart flest projektorer i Norge i 2018, ifølge analyseselskapet DMR og fikk en total markedsandel på 34,9 prosent målt i antall enheter, som er langt foran neste aktør. Men det er ikke bare her hjemme Epson dominerer. Selskapet er også utpekt som verdens ledende projektorprodusent for 17. året på rad av Futuresource Consulting.

Epson har likevel vekstambisjoner og har som et ledd i dette ansatt Svein Edward Wilberg. Han skal ha spesielt fokus på Epsons mange projektorløsninger til bedrifter og utdanningsinstitusjoner. En viktig oppgave blir å vise markedet at størrelsen faktisk teller.

- Epsons projektorer har en unik posisjon og anseelse i markedet, men ikke alle vet at bildestørrelse betyr mye for samhandling, konsentrasjon og læring i møte- og undervisningsrom. Projektorer koster dessuten vesentlig mindre enn flatskjermer med tilsvarende bildestørrelse, sier Svein Edward Wilberg.

Wilberg kommer fra stillingen som prosjektleder i Audiens Norge og har lang bransjeerfaring gjennom ulike salgsroller i blant annet GSGroup, Dia Proff Norge, Atea og FotoPhono. Han har høyskoleutdanning i prosjektledelse fra SKEMA Business School og en rekke kurs i blant annet LEAN, markedsføring og ledelse.

Epsons produktutvalg omfatter installasjonsprojektorer, portable projektorer, projektorer med ekstra kort projeksjonsavstand og interaktive projektorer, i tillegg til en rekke hjemmekinomodeller. Alle har Epsons egenutviklede 3LCD-teknologi, som gir markedets klareste, mest livaktige og virkelighetstro bilder.