Amsterdam,
26
januari
2018
|
11:04
Europe/Amsterdam

Epson op de lijst van Top 100 Global Technology Leaders, aangekondigd door Thomson Reuters

Het rapport, de eerste holistische beoordeling van de hedendaagse toonaangevende technologiebedrijven, wordt gebruik gemaakt van een 28-punts data-driven algoritme. De 28 gegevenspunten zijn georganiseerd rond acht prestatiepijlers: financieel, management en beleggersvertrouwen, risico en veerkracht, wettelijke naleving, innovatie, mensen- en sociale verantwoordelijkheid, milieueffecten en reputatie.

Deze evaluatie erkende Epson als een van de meest operationeel gezonde en financieel succesvolle organisaties in de sector met meer dan 5.000 technologiebedrijven.

Zie ook de officiële aankondiging op onze Global website.

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com