Amsterdam,
28
augustus
2019
|
13:10
Europe/Amsterdam

Topkantoor Repro Creatief blijft groeien met de Epson SureColor SC-T5400

Topkantoor Repro Creatief uit Bussum kan dankzij een voor Nederland uniek winkelconcept al sinds 1975 rekenen op een trouwe klantenkring, zowel zakelijk als particulier. De winkel is een combinatie van vier specialisaties onder een dak: klanten kunnen er terecht voor kantoorartikelen, repro en (af)drukwerk, creatieve materialen en ze hebben zelfs een postkantoor van PostNL in huis. Dit one-stop-shop-concept zorgt ervoor dat Topkantoor Repro Creatief inmiddels een van de grotere spelers in Nederland is.

Epson SureColor SC-T5400

De afdeling Repro, Grafisch & Drukwerk biedt een breed scala aan printdiensten, van visitekaartjes tot posters en van foto’s op canvas tot bouwtekeningen. Toen de grootformaat-printer het begaf, moest Topkantoor Repro Creatief snel op zoek naar vervanging. Hun vaste leverancier in printoplossingen Xtandit adviseerde de Epson SureColor SC-T5400, die sinds twee maanden naar volle tevredenheid in gebruik is.

Veel stiller

“Het is een van de nieuwste modellen en hij is aanzienlijk stiller dan onze vorige grootformaatprinter,” vertelt Eric Buscher, directeur van Topkantoor Repro Creatief. “Hij staat in de winkelruimte, naast het bureau van een van onze medewerkers, en we hebben veel minder geluidsoverlast. Dat zorgt voor een prettiger omgeving voor onze klanten en medewerkers, aangezien de printer een groot deel van de dag aan het printen is. Echt een hele vooruitgang.”

 

Zuinig in gebruik

Ook over het inktgebruik is Buscher erg positief: “De cartridges gaan echt lang mee. Er zit naar verhouding heel veel inkt in en dat is bijzonder kostenefficiënt. De kleuren zijn ook net iets hoogwaardiger. We hebben een poster die op onze oude printer was gemaakt ook op de nieuwe printer afgedrukt en dan kan je echt goed zien dat de kleuren nóg helderder zijn.”

Groeiende vraag

Hoewel steeds meer winkels uit het straatbeeld verdwijnen, ziet Topkantoor Repro Creatief de klandizie alleen maar toenemen. “De SC-T5400 is een aanwinst voor ons repro-programma, bijzonder eenvoudig in gebruik en onze klanten zijn blij met het resultaat. We krijgen steeds meer opdrachten voor posters en bouwtekeningen en de printer is minimaal vier tot vijf uur per dag in gebruik. Tegen de trend in, blijft onze repro-afdeling groeien!”

De SureColor SC-T5400 werd geleverd door de firma Xtandit, geautoriseerde reseller van Epson grootformaat printers.

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com