Amsterdam,
28
augustus
2019
|
13:10
Europe/Amsterdam

Topkantoor Repro Creatief blijft groeien met de Epson SureColor SC-T5400

Topkantoor Repro Creatief uit Bussum kan dankzij een voor Nederland uniek winkelconcept al sinds 1975 rekenen op een trouwe klantenkring, zowel zakelijk als particulier. De winkel is een combinatie van vier specialisaties onder een dak: klanten kunnen er terecht voor kantoorartikelen, repro en (af)drukwerk, creatieve materialen en ze hebben zelfs een postkantoor van PostNL in huis. Dit one-stop-shop-concept zorgt ervoor dat Topkantoor Repro Creatief inmiddels een van de grotere spelers in Nederland is.

Epson SureColor SC-T5400

De afdeling Repro, Grafisch & Drukwerk biedt een breed scala aan printdiensten, van visitekaartjes tot posters en van foto’s op canvas tot bouwtekeningen. Toen de grootformaat-printer het begaf, moest Topkantoor Repro Creatief snel op zoek naar vervanging. Hun vaste leverancier in printoplossingen Xtandit adviseerde de Epson SureColor SC-T5400, die sinds twee maanden naar volle tevredenheid in gebruik is.

Veel stiller

“Het is een van de nieuwste modellen en hij is aanzienlijk stiller dan onze vorige grootformaatprinter,” vertelt Eric Buscher, directeur van Topkantoor Repro Creatief. “Hij staat in de winkelruimte, naast het bureau van een van onze medewerkers, en we hebben veel minder geluidsoverlast. Dat zorgt voor een prettiger omgeving voor onze klanten en medewerkers, aangezien de printer een groot deel van de dag aan het printen is. Echt een hele vooruitgang.”

 

Zuinig in gebruik

Ook over het inktgebruik is Buscher erg positief: “De cartridges gaan echt lang mee. Er zit naar verhouding heel veel inkt in en dat is bijzonder kostenefficiënt. De kleuren zijn ook net iets hoogwaardiger. We hebben een poster die op onze oude printer was gemaakt ook op de nieuwe printer afgedrukt en dan kan je echt goed zien dat de kleuren nóg helderder zijn.”

Groeiende vraag

Hoewel steeds meer winkels uit het straatbeeld verdwijnen, ziet Topkantoor Repro Creatief de klandizie alleen maar toenemen. “De SC-T5400 is een aanwinst voor ons repro-programma, bijzonder eenvoudig in gebruik en onze klanten zijn blij met het resultaat. We krijgen steeds meer opdrachten voor posters en bouwtekeningen en de printer is minimaal vier tot vijf uur per dag in gebruik. Tegen de trend in, blijft onze repro-afdeling groeien!”

De SureColor SC-T5400 werd geleverd door de firma Xtandit, geautoriseerde reseller van Epson grootformaat printers.

 

Over Epson
Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van efficiënte en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van Epson loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 81.000 werknemers in 85 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken. global.epson.com
 

Over Epson Europe 
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.830 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2017 een omzet van 1,7 miljard euro. epson.eu

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com