Søborg,
24
Januar
2018
|
11:55
Europe/Amsterdam

ULTRA VIOLET – farven for 2018

Hvert år annoncerer Pantone Color Institute en ny farve, som sætter nuancen for året, og for 2018 er fokus på Ultra Violet! Farven er kendt for at være god for din forestillingsevne, dit udtryk og reflektion. Så måske er denne farve en god måde at starte det nye år med?

Epsons SureColor SC-P7000 Violet Spectro omfatter et UltraChrome HDX 10-farve pigmentblæksæt med Violet blæk i stedet for Light Light Black, hvilket giver mulighed for at producere 99 % Pantone(R)-certificerede* farver for at sikre meget nøjagtige resultater. Da dette er bevist at være specielt fordelagtigt inden for high-end proofing og packaging markedet, er det godt at vide, at printeren kan skabe selv de mest vanskelige spotfarver.

For mere information: Pantone

Om Epson

Epson er en globalt ledende teknologivirksomhed, som er dedikeret til at være uundværlig for samfundet ved at forbinde mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Virksomheden er fokuseret på at skabe innovation og overgå kundernes forventninger inden for inkjet, visuel kommunikation, bærbare produkter og robotter. Epson er stolt over sit bidrag til at realisere et bæredygtigt samfund og over sine bestræbelser på at realisere United Nations' Sustainable Development Goals.

Ledet af det japanskbaserede Seiko Epson Corporation skaber Epson Group på verdensplan et årligt salg på mere end JPY 1 billion. www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med en arbejdsstyrke på mere end 1.968 ansatte var Epson Europes salg for finansåret 2017 på mere end Euro 1,7 mia. www.epson.eu

Miljøvision 2050 - www.eco.epson.com