Vantaa,
14
maaliskuu
2018
|
08:00
Europe/Helsinki

Epson Edge Print ja Epson Edge Control Dashboard – optimoitua tulostusta nopeasti

Uudella RIP-ohjelmistolla parasta tulostuslaatua

Epson on julkistanut Edge Print RIP -ohjelmiston, joka on suunniteltu F-Series-malliston tekstiilitulostimille. Uusiin tulostimiin saatava ohjelmisto auttaa parhaisiin mahdollisiin tuloksiin nopeasti. Suorituskyvyn varmistaa Adoben PS-tekniikka, joka käsittelee useiden eri tiedostomuotojen PostScript-tiedot. Helposti asennettava ohjelmisto toimii Windows-ympäristössä, eikä sen käyttöön tarvita fyysistä suojausavainta. Ohjelmiston avulla voi hallita jopa neljää tulostinta. Tiedostonhallinta, värikylläisyyden säätö, rasterointi, toistuvat kuviot (step and repeat) ja sisäkkäinen asettelu onnistuvat kätevästi.

Epson Edge Print takaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun Precision Dot -teknologialla, joka valitsee optimaaliset pisarakoot ja rasterointikuviot. Ohjelmistossa yhdistyy kolme keskeistä Epson-teknologiaa: Half Tone Module, LUT (Look-up Tables) ja Micro Weave. Kun värintoistoalue maksimoidaan käyttämällä ohjelmistoa yhdessä Epsonin oman laaja-alaisen värintoistoprofiilin kanssa, tuloksena ovat tasaiset sävyliukumat, muuttumattomat värit eri valaistusolosuhteissa ja vähentynyt rakeisuus.

Edge Print toimii yhdessä muiden Epsonin työkalujen kanssa, myös käyttökustannusten laskentatyökalun (LFP Accounting Tool) kanssa. Ohjelmistoon on integroitu Epson Control Dashboard, joten käyttäjät voivat seurata tulostimen tilaa. Lisäksi he voivat ladata tulostusmateriaalia vastaavan kokoonpanon Epsonin mediakirjastosta ja lähettää sen suoraan tulostimeen.

”Huippulaatuinen tulostus edellyttää käyttäjältä tulostusparametrien määritystä. Epson on halunnut helpottaa tätä työtä luomalla Edge Print -ohjelmistolle soveltuvia esiasetuksia ICC-profiileineen. Ne voi ladata pilvipalvelusta”, kertoo Epson Europen tekstiilitulostuksen tuotepäällikkö Neil Greenhalgh. ”Kun kokonaisuuteen yhdistetään vielä käyttökustannusten laskentatyökalu, asiakas voi laskea jokaisen tulosteen hinnan musteen ja paperin kulutuksen perusteella. Näin kunkin työn ja toimituksen kustannukset ovat selvillä koko ajan. Ratkaisu tuottaa luotettavia, laadukkaita ja täsmällisiä tuloksia sekä vähentää jätettä ja hävikkiä. Tuotantoa voi myös skaalata tarpeen mukaan. Liiketoiminta tehostuu ja tuotanto nopeutuu.”

Ohjelmisto julkaistiin alun perin SC-F9300-mallin yhteydessä. Uudistettu versio tulee saataville maaliskuussa. Se tukee nyt myös Epsonin muita sublimaatiotulostimia (SC-F6200, SC-F7200 ja SC-F9200). Epson Edge Print tulee saataville huhtikuussa 2018.

Tietoja Epsonista

Epson on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, jonka tavoitteena on olla yhteiskunnalle merkityksellinen yritys, joka yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioiden avulla. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla. Epson on ylpeä yrityksen jatkuvista panostuksista kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Japanilaisen Seiko Epson Corporationin johtaman maailmanlaajuisen Epson-konsernin vuosittainen myynti on yli 1 biljoonaa jeniä. http://global.epson.com/
 

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/