25
kesäkuu
2015
|
09:30
Europe/Helsinki

Varmista mukavat kesälomamuistot – Epsonin vinkit kesälomakuvien hyödyntämiseen

Yhteenveto

Epson Creative-print, iPrint ja EmailPrint -sovellukset pelastavat kesän! Printtaa väritettävä valokuva omista kuvista, lähetä kuva suoraan isovanhempien tulostimeen ja tee helposti lomamuistoista hienoja paperikuvia. Kaikki suoraan puhelimesta!

Kesäloman melskeessä hauskat ja ikimuistoiset hetket ikuistetaan yhä useammin älypuhelimella. Puhelimeen jätettynä lomakuvat voivat kuitenkin olla vaarassa, sillä puhelin voi saada vesivahingon pudotessaan veteen laiturilta tai veneestä, lipsahtaa kädestä näköalakalliolla tai vaikka ylikuumentua auringossa.

Epson tarjoaa Epson Creative-print, iPrint ja EmailPrint -sovellusten avulla edistyksellisiä tapoja hyödyntää lomakuvia langattomasti suoraan puhelimesta. Alla kolme vinkkiä:

  1. Tulosta lomamuistot langattomasti laadukkaalle valokuvapaperille Laadukkaalle valokuvapaperille tulostettuna lomakuvat vasta pääsevät oikeuksiinsa. Paperiset kuvat voi kehystää seinälle tai yöpöydälle muistuttamaan kesän hauskoista riennoista ja ne sopivat myös paremmin myös niin taaperoiden kuin isovanhempienkin käsiin. Epson iPrint -sovelluksenja yhteensopivan tulostimen avulla parhaat lomakuvat voi tulostaa itselleen langattomasti milloin ja missä vaan.
  1. Lähetä lomakortti langattomasti mummolaanMiksi ostaa maisemakortti Barcelonasta, kun on mahdollista lähettää oma kesäkortti reaaliajassa kotiväelle? Epson EmailPrint -sovellus mahdollistaa etätulostamisen. Nappaa kännykällä kuva lomanäkymästä, hassuttelevista lapsista tai vaikkapa selfie kuuluisan näkyvyyden edessä ja lähetä kuva tervehdyksen kera vanhemmille tai isovanhemmille. Kortti tulostuu reaaliajassa kotiväen yhteensopivalla tulostimella.
  1. Väritä valokuvia sadepäivänäJos kelit jatkuvat yhtä sateisina ja kylminä kuin tähän asti, lasten sarjakuvakirjat on äkkiä luettu hiirenkorville ja lautapelit pelattu puhki. Tässä tilanteessa vanhempien hermot ja jälleen yhden sadepäivän pelastaa Creative Print -sovellus. Sovelluksen ja yhteensopivan printterin avulla voi tulostaa hauskan lomakuvan ääriviivatlasten väritettäväksi. Kuvia värjättäessä sateinen päivä unohtuu kesän aurinkoisiin muistoihin. Toimii takuulla myös kesän automatkoilla.

Epson Creative Print -sovellus toimii Android- ja iOS-älypuhelimilla ja tableteilla sekä yhteensopivalla tulostimella. Tulostimen tulee olla rekisteröity Epson Connect -palveluun.

Lue lisää Epson Connect –palveluista osoitteessa www.epson.fi/connect