Søborg,
10
September
2018
|
15:16
Europe/Amsterdam

Vind-en-robot-konkurrence lanceret af Epson

Teknologi i fremtidens hænder: Epson lancerer en konkurrence i hele EMEAR om at vinde op til tre robotter

Version 4.0 af industrien er blevet til virkelighed, og Epson – den globale markedsleder inden for SCARA-robotter og udbyder af automatiseringsløsninger siden 1980 – er klar til at lede vejen til forandring. Efterhånden som automatisering bliver mere almindeligt, udvikles der mange nye og innovative anvendelsesområder for robotter. Ved at revolutionere industrien og andre områder giver robotterne mulighed for radikalt at øge kvaliteten af vores arbejdsliv.

Konkurrencen – vind op til tre robotter

Epson stiller sin nyeste teknologi til rådighed for fremtidens hænder: universiteter, læreanstalter og forskningsinstitutioner i hele EMEAR. Hvorfor vælger vi uddannelses- og forskningsinstitutioner? For at støtte væksten, udviklingen og konkurrenceevnen indenfor industri og automatisering.

Ansøg online ( https://www.epson.eu/robots-contest) fra 1. september 2018.

  • Ansøgere inviteres til at indsende et forslag inden den 15. december 2018 for at få chancen for at vinde op til tre Epson robotter til at støtte deres projekt
  • Ansøgningerne bedømmes på et sæt kriterier som innovation, uddannelse, kompetenceudvikling, unik brug af robotter og bæredygtighed
  • Ansøgerne på finalelisten vil blive inviteret til at præsentere deres program for et panel af dommere

"Færdigheder og kreativitet er kilden til innovation. Epson forstår behovet for at promovere og støtte udviklingen af talenter og færdigheder. Millenials, der udgør 50 % af verdens befolkning, vil opleve en markant anderledes verden end den, vi har i dag. Vi ved, at de unge har potentialet, så vores konkurrence er designet til at gøre fremtidens teknologi tilgængelig for dem," siger Volker Spanier, chef for robotløsninger hos Epson Europa.

Antallet af industrielle robotter, der er i brug verden over, forventes at stige til omkring 2,6 millioner enheder i løbet af 2019. Især i Central- og Østeuropa vil brugen af robotter vokse med op til 20 % om året de næste to år, hvilket er den højeste globale vækstrate uden for Kina.

Denne vækst gør i fremtiden robotteknologien vigtig for produktion, sundhedspleje og mange andre sektorer. Robotter kan også hjælpe med undervisning, med affaldsreduktion og med at reducere strømforbrug. Epson giver unge i EMEAR mulighed for at forestille sig en bedre verden med robotter.

For at deltage i konkurrencen skal du

klikke her: https://www.epson.eu/robots-contest

 

Prøvemodel

Om Epson

Epson er en globalt førende producent, som forbinder mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Med et produktudbud, der strækker sig fra inkjetprintere og digitale udskrivningssystemer til 3LCD-projektorer, ure og industrirobotter, er firmaet fokuseret på at skabe innovationer og at overgå kundens forventninger med hensyn til inkjet, visuel kommunikation, wearables og robotteknologi.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 76.000 medarbejdere i 87 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til de samfund, gruppen opererer i og deres fortsatte bestræbelser for at reducere miljøpåvirkninger.

https://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. har base i Amsterdam og er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med sine 1.830 ansatte opnåede Epson Europe et salg på 1,7 milliarder euro i regnskabsåret 2017. http://www.epson.dk

Miljøvision 2050 

http://eco.epson.com/