Vantaa,
11
syyskuu
2018
|
08:00
Europe/Helsinki

Voita robotti -kilpailu hakee työelämää parantavia innovaatioita

Tekniikka tulevaisuuden osaajien käsiin: Epson julkistaa Euroopan, Lähi-Idän, Afrikan ja Venäjän alueella kilpailun, josta voi voittaa jopa kolme robottia

Teollisuus 4.0 on todellisuutta. Epson, joka on SCARA-robottien maailmanlaajuinen markkinajohtaja ja tarjonnut automaatioratkaisuja vuodesta 1980 lähtien, on valmis yhdeksi tiennäyttäjäksi muutokseen. Koska automaatio yleistyy edelleen, robotteja varten kehitetään monia uusia ja innovatiivisia sovelluksia. Tuodessaan merkittäviä muutoksia teollisuuteen ja muille sektoreille, ne voivat parantaa työelämämme laatua merkittävästi.

Kilpailu – voita jopa kolme robottia

Epson antaa uusimman tekniikan tulevaisuuden osaajien käsiin: yliopistoille, korkeakouluille ja tutkimuslaitoksille. Miksi valitsemme koulutus- ja tutkimusinstituutioita? Tukeaksemme teollisuuden ja automaation kasvua, kehitystä ja kilpailukykyä.

Täytä hakemus verkossa ( https://www.epson.eu/robots-contest) 1..

  • Hakijoita pyydetään lähettämään ehdotuksensa ennen 15. joulukuuta 2018, jotta he voivat saada mahdollisuuden voittaa parhaimmillaan kolme Epson-robottia projektinsa tueksi
  • Sovelluksia arvioidaan useilla kriteereillä, joita ovat esimerkiksi innovatiivisuus, koulutus, taitojen kehittyminen, ainutlaatuinen robotin käyttö ja kestävä kehitys
  • Valikoidut hakijat kutsutaan esittelemään sovelluksensa tuomaripaneelille

”Taidot ja luovuus ovat innovaation ytimessä. Epson tunnistaa tarpeen edistää ja tukea lahjakkuutta ja taitojen kehittymistä. Millenniaalit, joita on 50 % maailman väestöstä, tulevat työskentelemään tyystin erilaisessa maailmassa nykyiseen verrattuna. Me tiedämme, että nuorissa on potentiaalia, joten kilpailumme ajatus on antaa tulevaisuuden teknologia heidän käsiinsä”, sanoo Volker Spanier, Epson Europen robotiikkaratkaisujen johtaja.

Teollisuusrobottien määrän odotetaan kasvavan maailmanlaajuisesti noin 2,6 miljoonaan yksikköön vuoteen 2019 mennessä. Erityisesti Keski- ja Itä-Euroopassa robottien käyttöönotto lisääntyy jopa 20 % vuositasolla seuraavien kahden vuoden aikana, mikä on maailmanlaajuisesti suurin kasvunopeus Kiinan jälkeen.

Kasvu asettaa robotiikan keskeiseen asemaan tulevaisuuden tuotannossa, terveydenhuollossa ja monilla muilla sektoreilla. Robotit voivat auttaa myös koulutuksessa, jätteiden vähentämisessä ja energiankulutuksen pienentämisessä. Epson tarjoaa Euroopan, Lähi-Idän, Afrikan ja Venäjän nuorille mahdollisuuden kuvitella parempi maailma robottien avulla.

Osallistu kilpailuun

Klikkaa tästä kilpailuun: https://www.epson.eu/robots-contest

Tietoja Epsonista

Epson on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, jonka tavoitteena on olla yhteiskunnalle merkityksellinen yritys, joka yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioiden avulla. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla. Epson on ylpeä yrityksen jatkuvista panostuksista kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Japanilaisen Seiko Epson Corporationin johtaman maailmanlaajuisen Epson-konsernin vuosittainen myynti on yli 1 biljoonaa jeniä. http://global.epson.com/
 

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/